måndag 17 maj 2010

» inget sova här inte

Tror ni han somnade sen eller? Nope, en halvtimme efter nattning hördes ett skrik från hans rum så det var bara att pallra sig upp för att trösta. Gick inget vidare, han bara grät och grät. Gick och hämtade lite vatten i hans mugg, viktigt att dricka mycket när man har feber. Han drack och drack vilket resulterade i en pigg, klarvaken och busig Liam. Inte skulle han somna om igen! Skrattade, tjivades, sjöng och dansade om vartannat. Så han fick följa med mig ner istället. Efter en film och gos i soffan har han äntligen somnat. Nu ska man bara bära upp honom också utan att han vaknar. Hoppas innerligt att han får sova utan avbrott resten av natten och vakna riktigt pigg och utvilad imorgon!

1 kommentarer:

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Hoppas lillvännen fick sova gott i natt o att han kryar på sig!

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam