tisdag 18 maj 2010

» vår förmiddag

IMG_4398 Liam i vagnen, redo att rulla till dagis!

Idag var det dags för Liam att gå till dagis igen efter gårdagens vila. Jag hann knappt öppna dörren förrän han var inne och uppe i fröken Majvors famn. Han verkar ha saknat det och inte brydde han sig när jag gick heller. Lite som “jaja, gå hem med dig nu” ungefär. Men det är bra att han trivs!

När Diesel och jag kom hem igen hade mamma kommit och börjat måla, så vi har hjälpts åt och skillnaden från förut är enorm. En strykning till imorgon och sen ska det bara kluddas på lite Falu Rödfärg och så är det färdigt! Snart kan jag äntligen åka och köpa lite fina blommor att ha ute, ser lite trist ut nu när allt plockats ner under målningen.

Nu ska jag ställa mig med disken och slänga in en maskin tvätt!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam