onsdag 26 maj 2010

» flipflops

IMG_4769 Liams nya urtuffa flipflops från Pirum Parum!

Nu är det snart dags att hämta hem min lille fisunge. Tiden har gått på tok för fort idag, har inte hunnit ett skvatt känns det som. Sara följde med hem efter att vi lämnat barnen på dagis så vi har legat i soffan i två timmar och pratat men inte trodde jag att tiden skulle rusa iväg så. Men det brukar ju vara ganska långtråkigt om dagarna när han är på dagis så sällskap är aldrig fel!

Jag tänkte i alla fall passa på att visa vad vi fick på posten igår. Det var Molo-flipflopsen från Pirum Parum som vi vann förra veckan. Så tuffa är dom! En aning stora men bättre det än att det är för smått. Är säker på att dom kommer användas flitigt i sommar!

1 kommentarer:

Carolina sa...

Superfina!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam