lördag 22 maj 2010

» städ och målning

Liam och jag har haft hela förmiddagen för oss själva. Tog sovmorgon till halv tio, åt frukost och mös. När han sov middag (på golvet framför Nalle Puh) passade jag på att diska, dammsuga och plocka upp alla miljoner leksaker över hela undervåningen. Simon steg upp vid två och då passade jag även på att ta tag i måleriet ute. Nu är äntligen det vita färdigt och har även kluddat på det röda nertill. Mamma ska hit imorgon och hjälpa mig måla taknocken i rött också sen så.. sen är vi helt färdiga! Ska visa bilder också – kul att jämföra! Och i veckan, på torsdag närmare bestämt, ska det handlas hem fina blommor! Sommarfint!

1 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

Så roligt att måla o göra fint!
Ser fram emot att se bilder sen på hur det blir :)
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam