söndag 23 maj 2010

» kräk

IMG_4725 Mammas trötta kille ligger och halvsover framför tv:n.

Det var ingen trevlig start på dagen vi fick. När jag gick in för att hämta Liam hade han kräkts i hela sängen och var kletig från topp till tå. Fy sjutton. Ett välbehövligt bad för både honom och mig blev det och en rejäl renbäddning. Han har varit grinig till och från under dagen, vet inte om det är något på gång eller om han bara hade ätit något som magen inte gillade. Vi får väl se hur det blir, ska ringa dagis imorgon i alla fall och höra om det är okej om han får komma, om han nu inte kräks i natt igen förstås.

6 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Stackars liten...

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

USch, stackars lille Liam...hoppas att han mår bra igen o slipper kräkas mer...
Kramar

Ellen - Mamma till Siri sa...

urs, stackars liten...

Linda sa...

HEj.. stackarn some sjuk. Tnkte på den barnvagnen du tänkte köpa på köpbarnvagn.se, har ni köpt den? va den bra i såfall?? e inne på att köpa den med kram

Therese sa...

Usch stackars Liam. Hur mår han nu?

Agnes sa...

Therese:

Mycket bättre, tack :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam