onsdag 12 maj 2010

» fixat och donat

Inte trodde jag att det skulle bli speciellt mycket gjort idag efter att det började regna efter dagislämningen. Men jodå, solen tittade fram och likaså mamma. Vi passade på att dona ute med vår lilla miniminiveranda när det väl blev uppehåll. Mamma hjälpte mig skrapa taknocken, skitbra! Sen lånade vi grannens slang och spolade bort alla färgflagor, spindelnät och skit, tvättade av med målartvätt och spolade en andra gång. Jäklar vad bra, nu känns det verkligen som att vi kommer få det klart innan sommaren är slut. På fredag har mamma lovat att hjälpa mig med målningen också vilket tacksamt tas emot. Bäst att hålla tummar och tår för uppehåll, vi vill inte ha varken regn, snö eller hagel!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam