fredag 21 maj 2010

» utflykt

IMG_4565
Liam med sin gammelmormor!

Jag, Liam och min lillebror Adde har idag varit på utflykt! Vi åkte och överraskade Liams gammelmormor med ett besök som uppskattades stort. Hon bjöd på fika och så var vi ute i det fina vädret och njöt av grönskan!

Vid tre-tiden var vi hemma och plockade upp Simon för att sedan åka och handla i Lessebo. Det gick ju bra, förutom att varken Ica eller Konsum hade Blå Bands ostsås som vi behöver till kvällens grillning. Jaha, vad göra? Bestämde oss för att istället åka till Hovmantorp vilket vi gjorde. Min mobil ringer; “Är det Agnes? Saknar du en plånbok?” Mina hjärnceller, de få jag har kvar, fick jobba ihjäl sig innan jag slutligen kom på att jag lagt plånboken på biltaket i Lessebo! Hur jävla dum får man vara? Killen som ringde hade sett den ligga mitt på vägen och hade snällt stannat, samlat in de flygande sedlarna, letat upp mitt mobilnummer och ringt. Dessutom mötte han upp oss i Hovmantorp för att ge mig den. Så ärliga människor finns det inte många av. Är oerhört tacksam!
Det första jag ska göra på måndag är att fixa nytt bankkort (igen.. fick ett nytt förra veckan), Coop-kort och Ica-kort för dom var helt knäckta eftersom någon hade kört över plånboken. Men skitsamma - huvudsaken är ändå att jag fick tillbaka den!

Min duktige sambo står nu i köket och fixar middag. Grillat med potatispaket plus hemlig efterrätt – spännande! Känner på mig att kvällen kommer bli jättemysig. För värre kan ju inte den här dagen bli!

1 kommentarer:

Sara - Thaison sa...

Vilken snäll man!! Han är värd dagens ros.

Din pojkvän verkar inte så dum han heller :) Lagar mat och bakar. Det händer här hemma oxå ibland. Kanske en gång i kvartalet,ahhahaaha.

kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam