söndag 9 maj 2010

» slut för idag, tack för idag

Mamma och Adde kom förbi på ännu en runda vilket passade bra då jag behövde åka och handla. Trodde jag skulle slippa det men upptäckte att mjölken till frukosten imorgon var slut. Finns det något tråkigare än att handla matvaror? Kikade sen på Wipeout och skrattade oss lealösa åt de paljettdränkta fikusarna som åkte i backen. Ja jesus vilken cirkus.

Liam somnade ovaggad strax innan nio och här sitter jag nu, alldeles ensamen. Har precis gjort klart förberedelserna inför den kommande tävlingen som startar imorgon. Spännande! På tal om tävlingar; i morgonkväll avslutas den i samarbete med Busfröt. Ni är väl med?

Nu ska jag hänga tvätt, ta en dusch och krypa till kojs. Imorgon är det en ny dag, ny vecka och nya tag!

1 kommentarer:

Simon sa...

Glömde säga att jag har köpt mjölk...puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam