tisdag 25 maj 2010

» storhandla.. dumt hittepå

IMG_4764 En trött men glad liten fisunge!

Jag och damerna, Nadde och Eve, hade en trevlig lunch idag. Jag körde på en delicious räkmacka och så slank det ner en mjukglass (årets första) på Rondellen också. Hann bara stanna en timme men en stund fick vi umgås i alla fall, får vi göra om snart!

Simon plockade därefter upp mig och sen hämta vi Liam på dagis. En nyvaken men pigg liten fis! Vi packade in oss i bilen och begav oss mot Nybro. Det är ju lönedag och det betyder urtrist storhandling på Kvantum. Man bara ser hur vagnen fylls till bredden med alla varor som helst ska räcka till nästa lönedag, hur kvittot blir längre och längre, sen ska det packas in i bilen och därefter ska det bäras in i lägenheten. Blöjor, frysvaror och fan och hans moster. Nej, storhandling är ingen favorit från min sida.

I eftermiddag har vi bara tagit det piano. Ätit middag och passat på och mysa eftersom Simon började jobba tidigare ikväll. Liam och jag ska fortsätta myset för snart är det dags för veckans Desperate Housewives. Äntligen. Fisungen ligger nu och halvsover i soffan. Han somnade vid sju-tiden men när mamma kom så började hundfan skälla som en tok så han vaknade. Arg som ett bi för att han blev störd men nu har han lugnat ner sig lite och verkar vara på god väg att somna om.

3 kommentarer:

chanette sa...

jag vill bara utlysa en varning till er vars bloggar jag läser och har barn som mig.
snälla läs denna artiklen.är nån på fb som stjäl andra föräldrars barns bilder och låtsas vara deras föräldrar

http://darkbarbie.blogg.se/2010/may/varning-till-mammor.html

Johanna Holmquist sa...

Håller med dig Agnes. Storhandling är sååå tråkigt. Verkligen jävulenspåfund och jag undrar om det verkligen är billigare att storhandla?

Kram Johanna HK

chanette sa...

kolla in chelsea och adrian miller på fb om du vill.. där kan du se om dina barns bilder finns med

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam