lördag 8 maj 2010

Bridgehill

 IMG_4011
Liam med sin gammelmormor!

Vi åkte till Broakulla idag i hopp om att fynda skräp på loppisen i Folkan. Var det någon loppis? Nepp. Tydligen hade det varit för få anmälda så det gick åt pepparn. Istället blev vi bjudna på middag hos Liams gammelmormor och bonusgammelmorfar. Även mamma och Adde var där så dom hade fullt hus.
Liam älskar att vara hos gammelmormor. Han vet precis vart leklådan står och hur man sätter igång stereon genom att trycka på alla knappar han kommer åt. Och så dansar han till Lasse Stefanz. Och äter pepparkakor. Det är min lustigkurre det.

Ikväll ska vi bara ta det lilla lugna. Jag ska vara så där pisstråkig nu och ställa mig med disken från igår. Sen blir det nog en film i soffan och lördagsmys med mina pojkar!

1 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

Trist att det inte blev någon loppis...men besök hos gammelmormor är minst lika bra. Hellst när man kan digga till dansband o käka kakor ;)
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam