onsdag 26 maj 2010

» soffpotatisen

IMG_4811
Liam nanar i soffan. Och som vanligt på favoritkudden med favoritsnuttisarna!

Snart är även den här dagen förbi. Kan egentligen inte fatta att klockan är åtta när man tittar ut genom fönstret – det är ju fortfarande dagsljust! Nu känns det verkligen som att sommaren är på väg. Bara en månad kvar till midsommar!

Simon åkte tidigare till jobbet även denna kväll och Liam har slocknat i soffan. Bra att han somnade tidigt, har lite att fixa ikväll. Jag, lillfisen, hans morbror och gammelmormor ska nämligen in till Växjö imorgon. Det ska handlas lite sommarkläder till Liam, bland annat shorts och en keps, sen ska jag även köpa en grill åt grannen. Ska bli skönt att åka iväg lite, inte ofta man är i Växjö längre heller. Så ikväll blir det att förbereda inför utflykten plus att jag har lite bloggdesign att ta tag i!

1 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

Åh, söta lilla tröttis!
Ser så mysigt ut när han ligger o sover på sin favvokudde...hihi

Roligt med en shoppingdag!
Hoppas att du hittar allt du ska ha...plus lite till ;)

Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam