måndag 7 juni 2010

Windows Live Writer

När jag skriver mina inlägg så gör jag inte det i Blogspots inläggsredigerare utan har hittat ett mycket mycket bättre och enklare sätt - Windows Live Writer! Underbart program som man laddar hem gratis och funkar för de flesta bloggar. Jag har mitt program på skrivbordet och behöver inte ens logga in på Blogspot för att skriva ett inlägg. Som sagt, enkelt och förbannat bra program!
Massor av funktioner finns det också; enkelt att ladda upp bilder, flera ramar att välja på, automatisk vattenstämpling, man kan rotera, beskära och redigera bilder direkt i programmet och galet mycket mer!

Men idag, för första gången, har någonting hänt. När jag ska publicera inlägg kommer det bara upp felmeddelanden och jag har varit sur hela kvällen. Men det visade sig att det även krabbar på mammas dator och efter att ha rotat runt i deras hjälpcenter verkar det som att dom gör vad dom kan för att lösa problemet. Hoppas verkligen att det går! Klarar mig verkligen inte utan programmet. Skriver nu i Blogspots vanliga (läs; pissiga) inläggsredigerare och jag avskyr det. Ingenting blir som jag vill och allting tar sån jävla tid. Tog mig en timme att skriva mitt tidigare inlägg med kvällens vinnare och krabbigt var det med. Likaså inlägget med dagens outfit på Liam. Bilderna ser ju helkonstiga ut och inte alls som jag vill ha det. Grrr.

Men förhoppningsvis löser sig problemen över natten. Hoppas innerligt att det gör det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja den må jeg og sjekke ut, hørtes ut som det var en smart måte å blogge på...takker for tipset! ;-) have a nice day!

Cicci sa...

Jag laddade ner programmet, men får de inte o funka för blogg.se

Man skulle välja blogg provider eller nåt stod de. man blogg.se fanns inte med. :(

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam