söndag 13 juni 2010

Utelek

IMG_5895 Liam sitter på vår miniminiveranda med mormor och vinkar snällt till kameran!

Vädret är ju ingen höjdare, blåser satan och ingen sol i sikte. Men vi passade ändå på att gå ut och leka medans regnet höll sig på avstånd. Liam har lekt i sandlådan, kört skottkärra och inspekterat trädgården. Grannarna, Lena och Peter, kom över en sväng också och pratade lite. Liam fick även överräcka en av de fina teckningarna han målade i fredags. Mycket uppskattat och den skulle få hänga på deras kylskåp!

Simon har åkt för att spela fotboll och därefter jobba så ikväll blir det bara Liam och jag. Min lillebror, Adde, skulle visst komma förbi en sväng lite senare också. Imorgon flyttar ju han till Öland för att jobba som kock på den nyöppnade restaurangen Yellow i Böda. Så nu får vi passa på att umgås litegrann innan. Efter dagislämningen imorgon ska mamma och jag skjutsa dit honom och alla hans saker. Lång resa men en kul utflykt som väntar!

7 kommentarer:

Therese sa...

Han är ju för söt :)

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Mysigt med utelek!

alexandra mamma till tove sa...

här har det hänt lite grejer.. va fin din blogg blivit.. :)

sara - tävlingar, rabatter och en massa barnmat. sa...

Hej!
Jag har nu avslutat tävlingen med barnvänligt, och tyvärr vann inte du denna gången.
Men jag har 2 andra fina tävlingar ute, så var gärna med i dom. Och snart kommer det även komma ut underbara tävlingar med Willvin och Babylooba, så ta en titt. Och håll ögonen öppna, kan dyka upp mer..

Linda sa...

Så jäkla söt unge du har :)

lindet sa...

Lycka till i tävlingen;)

kram lindet

Nina sa...

åå vilken söt bild. sötis!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam