måndag 28 juni 2010

Måndag.. igen

IMG_6921 Liam passar på att busa lite i soffan innan dagisdags!

Det var en trött Liam jag fick skaka liv i klockan åtta. Har aldrig sett honom så trött förut och det är kanske inte så konstigt när han är uppe sent på helgerna. Men nu är vi snart tillbaka i de gamla mat- och sovtiderna. Blir ju gärna lite upp och ner om helgerna då vi gärna sover länge och middagslurarna skjuts upp ett par timmar.
Det dröjde dock inte länge förrän han var pigg som en mört igen och rusade runt i soffan, lekte med sina leksaker och körde sin lilla bil runt, runt. Väl framme vid dagis var han lika lycklig och förväntansfull som alla andra måndagar och rusade in till kompisarna och alla roliga saker han saknat!

Mamma kom förbi innan. Hennes dator har ju Adde snott med sig till Öland så hon lånade vår, måste ju hålla sig “uppdaterad på facebook”. Hon hade även med sig presenter till Liam som hon köpt på campingen i Böda Sand. En keps med UV-skydd från Name it, ett par solbrillor och en jättesöt solstol med parasoll! Ska bli kul att visa Liam allt när han kommer hem från dagis!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam