torsdag 24 juni 2010

Leksaker från Bamba

Något som Liam är väldigt förtjust i att leka med är saker som går att bygga med, sätta ihop eller stapla. Speciellt med sitt fina Duplo han fick av morfar och bonusmormor i 1-årspresent eller de mjuka klossarna han fick av oss i julklapp. Senaste tillskottet i leklådan är Brios stapelbara clown som också är en riktig favorit!

Jag har kikat runt lite i Bambas breda leksakssortiment och hittat något som jag tror Liam skulle tycka om väldigt mycket - Hunden Puck från Brio!

Gammal hund lär barnen sitta. Puck lanserades 1964 och sedan dess har den fått oräkneliga barn att sitta stilla för att koncentrerat bygga ihop, ta isär och bygga ihop igen. Barnet tränar sin öga-hand-koordination och sorteringsförmåga. Puck har nu fått ett nytt utseende med uppdaterade, moderna färger.

Visst verkar den toppen? Tänk om man fick klicka hem massor av roliga leksaker i den butiken! Och vet ni vad? Det har ni snart chansen att få göra! Kika in imorgon – kul tävling på gång!

1 kommentarer:

Edvinsmamma - när som hellst en tvåbarnsmamma ♥ sa...

Glad midsommar vännen!
Hoppas att ni får massor med sol o får äta gott!
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam