torsdag 10 juni 2010

Min otursförföljda plånbok

IMG_5666 Liam provar sin nya leksak han fick av sin gammelmormor!

Jodå, visst blev det en tur till Nybro idag i alla fall! Liam och jag plockade upp gammelmormor vid elva-tiden innan vi begav oss till “stan”. Hade ett helvete att hitta parkeringsplats när vi väl var framme, torgdagar är ju ett jäkla påhitt. Jag som hatar att både backa och parkera. Lyckat!

Tog först en sväng på Lindex för att hitta något fint till nyckläckta prinsessan. Och jodå, hittade tre stycken söta plagg som fick följa med hem! Men vad det blev kan jag inte visa ännu, hennes mamma kanske är här inne och snokar!
Sedan blev det en långfika på en uteservering. Liam åt och smaskade på en smarrig räksmörgås och tyckte det var riktigt mumsigt! Smulor och räkor i hela sittvagnen blev det. Därefter blev sista stoppet på ÖB där gammelmormor skulle handla hem diverse tvätt- och rengörningsmedel. Hon köpte även en sån där “stapelclown” från Brio. Dom har en hemma som Liam älskar att leka med så hon tyckte han skulle få en till!

Nu är vi precis hemkomna och shoppingkassarna är uppackade. Och tror ni inte att jag precis alldeles nyssens fick ett telefonsamtal? Japp, jag hade tappat min plånbok. Igen. Det var ett äldre par som hittat den utanför ÖB på vägen och ärliga som dom var ringde dom upp. Har precis pratat med svärfar som skulle åka dit på momangen. Fattar fan inte hur jag kunnat tappa den. Hade den i jackfickan och antagligen ramlade den ur när jag tog av mig den för att hoppa in i bilen. Herrejesusamalia, nu blir det skärpning!

4 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Tur det finns ärliga människor!

Edvinsmamma - snart tvåbarnsmamma ♥ sa...

Tur att det finns änglar!
Det är inte alls skoj att bli av med plånbok med alla kort o allt som ska spärras o skaffas nytt...
Kram

Sara - Thaison sa...

Du får skaffa en sådan där kedja som sätts fast i byxornas hälla :)

Tur att det finns ärliga människor!

Nadine sa...

haha jag dör, hur fan kan man ha sådan tur att folk ringer upp å säger att de hittat ens plånbok TVÅ gånger.
Min plånbok har inte dykt upp än så den som hittade den har inget snällt hjärta:S:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam