torsdag 17 juni 2010

Natti natti

IMG_6265 Zz... Zzz…

Har precis burit upp lillskrutt till sitt rum. Har har varit vaken mycket längre än vanligt ikväll och det beror nog på att vi tog sovmorgon idag plus att han sov middag ganska länge.
För en timme sen somnade han bredvid mig på soffan under Min bäste väns bröllop som i skrivande stund rullar på TV4+. Efter en stund vaknade han till, knuffade ner favvokudden och snuttisarna på golvet, kröp ner och la sig mellan soffan och vardagsrumsbordet och somnade om. Han kan verkligen somna precis vart som helst. Det måste han väl ändå ha efter mig?

Blir nog en liten sovmorgon även imorgon, det är ju helg! Förhoppningsvis så får vi lika fint väder som idag så vi kan leka en massa ute i trädgården – bad, bus, lek och rus!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam