söndag 6 juni 2010

Fikagäster

Simon, jag och Liam satt ute i det fina vädret när vi överraskande nog fick gäster på besök! Det var Liams gammelmormor och bonusgammelmorfar som tagit en tur till Kosta. Även hans mormor och morbror kom upp och kalasade på kaffe och kanelbullar med oss.

Det blev en massa lek i sandlådan, invigning av nya gungan, fika och bus! Det märktes att Liam hade roligt för när dom åkt hann vi inte gå in förrän han somnade på soffan alldeles slutkörd!

IMG_5447IMG_5465IMG_5462IMG_5496IMG_5451IMG_5485IMG_5512IMG_5507IMG_5529IMG_5519

4 kommentarer:

Emma Johansson sa...

Okej, Diesel är väldigt fin :)
Nu till hösten/vintern ska vi förhoppningsvis skaffa en schäfer valp :)

Min pojkväns kompis brukar umgås med Ante, eller brukade i alla fall umgås med honom så vi har varit på fester hos honom ibland :)

kram

Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma sa...

Oh så fin prästkrage!

Edvinsmamma - snart tvåbarnsmamma ♥ sa...

Underbara bilder!
Ser ut som att hela sverige har haft fint väder i helgen...här hade vi också en massa sol, men värmen ville sig inte riktigt hit...så jag hoppas att den riktiga sommarvärmen kommer snart också :)
Kramar

Nina sa...

myspys bilder!

ja d va kanon på skansen. jätte mysigt.inte alls så mkt folk. konstigt nog.. så det va toppen :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam