tisdag 15 juni 2010

Regn?

Vi har haft jättefint väder hela förmiddagen men nu börjar det nog fan regna vilken sekund som helst. Kunde det inte få vara fint? Kunde inte solen trivas lite här hos oss? Om du inte regnar om en timme så ville mamma gå till dagis och hämta Liam idag vid två. Annars får jag hämta honom med bilen innan jag ska vara på Arbetsförmedlingen vid halv tre. Sicken tur att jag sökt jobb dagen till ära. Som apotekare i Lenhovda, någon utbildning har jag dock inte men vi får väl se vad dom säger om min ansökan. Kanske, kanske inte. Sen ska jag prata med min arbetsförmedlare, Jan, om lite andra alternativ på utbildning. Han vill fortfarande att jag ska plugga inom webdesign eller liknande men jag vet inte. Jag har istället ett annat önskemål som kan leda till eget litet företag. Men vi får se. Först ska tummen som sitter långt inkörd i röven skruvas ut och sen måste jag googla efter kurser och information. Tummen ur röven, Agnes. Tummen ur röven.

Efter arbetsförmedlingen blir det ett besök hos Nadde. Måste ju träffa lilla prinsessan Leah innan hon “flyttar hemifrån”. Och paketet har jag slagit in också efter att ha letat som en tok efter kassen med presenterna. Ska bli så spännande så!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam