onsdag 23 juni 2010

Städning och massa sol

Vad mycket jag har hunnit med idag! Kanske är det solen och det härliga vädret som pumpat i mig energi? Duktig har jag varit i alla fall! Dammat, dammsugit och skurat golven och hunnit tvätta en maskin. Hade även planerat att ta en härlig dusch efter all städning och sen käka lite men dom planerna förstörde sambon. Han brukar inte stiga upp förrän efter två när han jobbar natt men idag envisades han med att upp och hoppa redan vid tolv. Gissa varför? Jo, han har smitt planer. Eftersom vi inte har råd att köpa en ny motorcykel just nu så ville han istället ha skjuts till Nybro så han fick låna sin pappas i några dagar. Så jag fick helt enkelt lägga mina planer åt sidan, skita i att duscha, följa med till Nybro och lukta illa. Karlar och deras leksaker.

Har varit hemma i fem minuter nu och någon dusch hinner jag inte ta för vid två ska mammas gullebulle hämtas på dagis. Så nu är det bästa att rappa på! Jalla, jalla.

2 kommentarer:

Cicci sa...

Skönt att höra att fler är inne o städar en sån här vacker dag! :P

Sara - Thaison sa...

Jag har oxå det nystädat här hemma idag men jag har inte gjort något själv - mowhahhaa. Städerskan har varit här idag - LYX!

Jag tycker oxå det var skitdålig stil med sverigeklänningen. Har man vunnit så har man vunnit. Kan inte hon hålla sig till tävlingsreglerna så ska hon ju inte förvänta sig att man sitter framför datorn och bara väntar. Nä dålig stil.

Har bitmärket försvunnit nu?

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam