onsdag 30 juni 2010

Liam 007 – med rätt att döda mammas plantor

IMG_7049
En busig liten blomsterarrangemang-mördare i farten!

Nog fasen är det trist och drygt när Liam är på dagis men jag underhåller mig så gott det går. Har idag kollat till katten (ja, just det ja, jag är ju kattvakt!), tagit en hundpromenad med Diesel, dammsugit, diskat, dammat och massa andra “måsten”. Har även hunnit med bloggläsning hos favvisarna samt tävlat litegrann, annars kan man ju inte vinna heller!

Vid två, efter att ha handlat, plockades Liam upp på dagis. Och kan ni tänka er – han ville följa med hem idag! Där stod jag i dörröppningen med armarna utåt, han sprang emot mig, svängde av och kutade ut i kapprummet. Jaja, man kan ju inte få allt. Är i alla fall glad att det inte blev något liv vid hämtningen och att han följde med självmant idag.

Fisungen är just nu igång och busar med flugsmäcken. Inte en fluga har han träffat men mitt fina blomsterarrangemang på vardagsrumsbordet har fått några smällar. Nu står den där alldeles platt och knappt några blad kvar på de vackra växterna jag med omsorg satte ihop tillsammans med fina stenar i en snygg kruka. Förgrymmade buspelle!

4 kommentarer:

MansonDust sa...

Svar: Det var MilkMilla som mailade den bilden till mig. ;-)

Carrå - 19 år och gravid sa...

Har jag förstått rätt på UL sa det att det var en tjej men det blev en kille? :D :p

Therese sa...

Vilken buse han verkar vara just nu :)

floosan sa...

Va roligt att du vill vara med och tävla, stort lycka till =)

Vilket litet busfrön, här är det jag som mördar plantorna haha

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam