lördag 5 juni 2010

En tur till stan

IMG_5337 Liam äter pommes på en pizzeria i Växjö!

Vi fick ett ryck i förmiddags och tog en spontan tur in till Växjö! Min lillebror hängde också på, kan ju vara kul att umgås lite nu innan han flyttar till Öland i veckan.
Sist vi var inne i stan så köpte min mormor i hemlighet en jacka på Lindex till Liam. En flickjacka i storlek 122 för 400 kronor, hon menade såklart bara väl men lite fel blev det ju. Så idag passade vi på att byta in den mot lite annat, ett par supersöta blåa foppisar, linne och shorts med Bamse-tryck och en t-shirt. Perfekt!
Tog även en tur till Toys R Us där Liam fick en jättefin skottkärra med diverse sandlåde-tillbehör. Plockade också på oss vattenfärg, penslar, pappersblock och förkläde till vår lille konstnär! Dagisfröknarna har ju berättat att han gillar att måla så då måste vi ju ha lite hemma också som han kan kladda med!

Snart kommer Liams mormor hit och då ska här grillas igen! Och inte blir det några sketna klyftpotatis som i gårkväll utan riktiga nypotäter! Det är verkligen efterlängtat och ska bli fruktansvärt gott!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam