onsdag 9 juni 2010

Förkylning

Vi har alla tre åkt på förkylning här hemma. Toppen. Har känt mig hängig hela veckan och somnat på soffan varenda dag, utan minsta energi. Först trodde jag att det var det gråa och trista vädret vi haft sedan i måndags som gjorde mig trött men icke sa nicke. Liam är snorig och lite rosslig och min näsa är täppt som fan och jag nyser som en tok hela tiden. Vill inte.

Vi har ju planerat lite också. Då kan man ju inte ligga hemma heller? Imorgon hade Liam och jag tänkt åka till Broakulla och plocka upp min mormor för att sedan fortsätta till Nybro. Nu när Nadde och Jörgen fått en liten tjej så måste jag köpa lite presenter och då passar Lindex och Upto12s babyavdelningar finfint! Hoppas verkligen att vi är krya imorgon och kan åka iväg på vår utflykt! Hade varit så mysigt med lite shopping och fika!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam