lördag 12 juni 2010

Eriksmåla marknad

Klockan tolv idag åkte jag, Simon, Liam, mamma och Adde till Eriksmåla där det vankades marknad! Som vanligt inte mycket att ha men ändå envisas man med att åka dit varje år. Tur med vädret hade vi inte heller direkt, blåst och lite regn, men det gick bra trots allt. Träffade lite (ytterst få) känningar och så handlade vi hem lite goda munkar och kokosbollar. Man kan ju inte komma hem tomhänt heller!

Efter två varv på marknaden lastade vi in grejerna i bilen och därefter gick vi till den stora lekbacken som ligger bredvid. Liam och mamma åkte rutschkana ett flertal gånger och lillfisen kiknade av skratt varje gång! Han var dock inte lika förtjust när vi lekt färdigt, skitförbannad över att inte få åka mera. Men då hade vi nog fått stanna hela dagen!

Efter marknad och lek åkte vi till Skruv och hälsade på Liams gammelmorfar och bonusgammelmormor. Våra släktingar var på besök från Danmark och vi blev bjudna på braklunch bestående av smørrebrød, smørrebrød och åter smørrebrød. Förbaskat gott måste jag säga, eller som dom bräker på danska; fooeeäähhäälveää sssaa daaääjllii!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam