fredag 18 juni 2010

Min lillebror – nya Färjan-Håkan?

Lillebror ringde för en timme sen och ville prata av sig. Han har äntligen börjar trivas på Öland. Vi har varit lite oroliga eftersom han har suttit ensam i en stuga på två kvadratmeter sen i måndags utan vare sig tv, radio, dator, jobb eller rumskamrat. Alla som ska börja jobba på restaurangen har fått flytta dit lite hipp som happ när dom känt för det den senaste veckan och lillebror kunde ju inte hålla sig och flyttade dit på stört. Det har ju stackarn fått ångra de senaste dagarna då han inte känt en käft på campingen (förutom chefen Daniel) och inte haft något att göra. Nu ikväll däremot var han på strålande glatt humör! Han hade fått jobba från klockan nio i morse till nio ikväll och han trivdes kanonbra! Så skönt att höra!

Han hade även lärt känna sina nya kökschefer, kommer ni ihåg kärleksparet Michel och Mika som deltog i Robinson Karibien förra året? Japp, det är dom det. Har aldrig följt Robinson men det konstiga är att jag kommer ihåg både Michel och Mika från förra säsongen. Skitmysko. Kanske för att dom blev tillsammans? Ingen aning, men tycker det är mycket märkligt att just deras fejjor etsats sig fast på minnet.

En annan kul grej har jag också att berätta! Ni vet "Färjan” och “Ullared”? Kanal 5 ska göra något liknande i Böda Sand men då under namnet “Campingen”. Visst är det tokigt? Tydligen ska dom filma på Yellow, restaurangen lillebror jobbar på, och det ska bli så jäkla kul! Tänk om han får synas i rutan? Skitspännande!

Läs mer om det kommande programmet på Kanal 5 genom att klicka här!

1 kommentarer:

Edvinsmamma - när som hellst en tvåbarnsmamma ♥ sa...

Så spännande! Kan tänka mig att du o din familj kommer att sitta bänkade framför det programmet varje vecka :) O absolut att han kan vara nya "Baren Håkan" hihi

Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam