söndag 27 juni 2010

Farfar 68 år!

Vid två-tiden idag åkte Liam och jag in till Nybro, Simon hade redan kört med motorcykeln då han skulle plocka upp en födelsedagspresent i Emmaboda. Vid tre-tiden möttes vi alla upp hos Liams farfar som idag fyller 68 år. Grattis svärfar! Vi gick vidare till Tre Kronor där födelsedagsbarnet ville bjuda på middag. Och sicken middag det blev. Hon som driver stället är väldigt generös och ser gärna till att man badar i mat. Bjöd på kaffe, kaka och jordgubbar efteråt också. Jag behöver nog inte säga att vi blev mätta och glada?

Efter all mat ville Liam simma lite i fontänen. Det fick han såklart inte trots flera försök från hans sida, dock fick han känna lite på vattnet. Passade även på att ta lite käääärleksbilder på turturduvorna, Simons lillasyster Lisa och hennes loverboy Ante. Visst är dom söta? Gulligulligull.

IMG_6851IMG_6853IMG_6855IMG_6856IMG_6881IMG_6890IMG_6867IMG_6887IMG_6891IMG_6885

2 kommentarer:

Edvinsmamma - när som hellst en tvåbarnsmamma ♥ sa...

Grattis till din svärfar!
Och underbara bilder som vanligt :)

Jag hoppas att dom kommer att planera en igångsättning imorgon om inte lill Tore vill komma ut snart. Men som sagt nu när det är semester o förlossningen har massa fler förlossningar (med tanke på att min förlossning har semesterstängt) så är jag inte säker på att det finns "tid" till det...

Kramar

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Fina bilder!
Grattis till svärfar!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam