lördag 26 juni 2010

Midsommarafton 2010

Idag tog vi en lång sovmorgon hela familjen, duschade och såg till att Liam fick i sig frukost och därefter började förberedelserna med maten. Kände en viss stress där ett tag och bannade mig ett flertal gånger för att vi inte stigit upp i tid men det gick supersmort. Vi fick till och med en stund över och tog en promenad till Kosta Outlet. Simon köpte nya kallingar och jag köpte mig en ny bok. Äntligen har jag något att läsa! Upptäckte att Marian Keyes, som jag älskar, har kommit ut med en ny – Oväntat besök på Star Street. Köpte den direkt!

Efter shoppingen gick vi vidare till Rondellen och tog en mjuklass och på vägen hem plockade vi blommor. Liam måste ju ha en midsommarkrans i år, tyckte jag. Det tyckte inte han vilket visade sig senare efter en bra stunds ihopbindning, knep och knåp. Men nog fick jag ett och annat kort på den lille surpuppan!

Vid klockan sex kom Nadde, Jörgen och lilla Leah som redan hunnit bli över två veckor gammal. Vi har haft jättetrevligt och inte en lugn stund. Matlagning, middag i solen, bus i trädgården, lite fotbollstittande för karlarna och såklart jordgubbar till efterrätt! Jättehärlig kväll, med andra ord. Tack till er för en riktigt glad och trevlig midsommarafton! Och så måste jag tacka vädergudarna för toppenvädret vi haft!

IMG_6673IMG_6637IMG_2825IMG_2841IMG_6675IMG_6683IMG_2830IMG_6689IMG_6693IMG_6699IMG_6701IMG_6696IMG_6640IMG_6633IMG_2873IMG_6702

2 kommentarer:

Carolina sa...

Ni verkar ha haft en helt underbar dag - härliga bilder! kram

Nadine sa...

Tack själv för en super duper kväll:)
Korten blev rätt så lyckade ändå:D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam