tisdag 22 juni 2010

Trötta familjen

IMG_6490 Liam har slocknat i soffan, precis som sin mamma!

Vi bjöd in mamma på middag i eftermiddags. Hon ska till Adde på Öland och stanna till fredag och sen ska hon jobba i helgen. Tänkte att Liam och hon kunde få umgås utav bara tusan nu innan. Det går ju annars inte en dag utan att dom ses!
Efter middag, bus, lek och kvällsmat gick mamma hem för att packa och greja. Sambon var totalt dödstrött (råkade visst väcka honom i förmiddags, sorry!) så han kröp ner i sängen och vilade lite innan avfärd till jobbet. Vad gjorde Liam och jag då? Jo, vi mös i soffan och somnade som stockar båda två. Det var grejer det! Vaknade dock vid kvart över nio efter två timmars sömn(!) med ett ryck. Vafan är det med den här familjen egentligen? Vi gör visst inte annat än sover känns det som. Lika trötta alla tre!

Måste ju berätta vad som hänt på dagis idag också. När jag kom och hämtade Liam berättade dagisfröken Karin att någon bitit Liam i handen. Den där “någon” vet jag inte vem det är men jag har mina aningar och det är varken första eller sista gången “någon” biter ett annat barn. Bit dig själv i armen om det är så jäkla roligt! Liam hade i alla fall blivit jätteledsen och det förstår jag. Karin sa att svullnaden hade gått ner men att han fortfarande var röd och märket syns fortfarande. Kolla på hans knutna näve på bilden så ser ni ett rött streck mellan pek- och långfinger. Stackars mammas lilla försvarslösa kille!

4 kommentarer:

Amanda sa...

Han är så söt! ^^
Stackars liten som blivit biten på dagis. Hoppas han slipper fler sådana "påhopp".

Kram och godnatt!

Carola sa...

Du, jag vet hur det är... en kille bet min lilla tjej för ett tag sen, rejält... gick nästan hål... hon pratar fortfarande om det... Tog bra lång tid innan blåmärkena försvann... Skitungar som bits!!!

Edvinsmamma - när som hellst en tvåbarnsmamma ♥ sa...

stackars lille Liam! Det är inte alls roligt med barn som bits...

O det är skönt att sova! Här hemma sover vi också massor tycker jag. Kan det bero på att sommarvärmen är så sen? ;)

jag kommer inte heller att sakna magen. Gjorde det inte efter att jag fått Edvin, så jag vet att jag inte kommer att göra denna denna gång heller. Den är stor, otymplig, kroppen är svälld o man är öm o har ont lite överallt...men jag kommer absolut att sakna små mysiga bebissparkar :)

KRAMAR!

Therese sa...

Åh, fick ni inte veta vem? Om det har hänt innan borde ni se till att personalen tar tag i det. Så skall det inte behöva gå till. Inte flera gånger på raken iallafall. Hoppas det inte gör så ont.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam