måndag 21 juni 2010

Vår morgon

IMG_6396 Liam är redo att gå till dagis!

Liam var riktigt trött idag. Plockade fram dagiskläderna samtidigt som jag försökte väcka honom med min skrovliga morgonstämma. Så fort man stiger in i rummet annars brukar han vakna på direkten och sen stå och hoppa i sängen och vara på bushumör. Men inte idag. Han låg på mage med rumpan i luften och snarkade som attan. Visade inga tecken på att stiga upp överhuvudtaget. Men det är väl kanske inte så konstigt, busungen ville ju inte somna förrän elva-tiden i gårkväll.

Efter frukosten var det dock andra bullar. Han kutade som en tok i soffan, rabblade långa meningar och gapskrattade åt minsta lilla. Ett nytt ord har han ju också börjat med och säger det mer och mer ofta. Just nu är precis allting “titta”. Han låter så rolig när han säger det också; “Tiiiiittaaaa, tiiiittaaaaa!” och så pekar han med sitt lilla söta finger!

Dagislämningen gick hur bra som helst. Vi mötte Sara och hennes barn, Orlando och Veronica, på parkeringen och tog sällskap in. Det första Liam får se är städtanten och fyrar av ett brett leende i följd av ett gapskratt. Efter att klätt av honom ytterkläderna kutade han in på dagis, satte sig på en stol och började leka med alla roliga saker han saknat. Brydde sig inte heller när jag gick, och det är väl skönt att det är på det hållet och inte tvärtom!

2 kommentarer:

Amanda sa...

Han ser allt lite trött ut på bilden. :)
Skönt att han piggnade till sen iaf.

Hoppas ni får en fin måndag!
Kram

Mrsfunky sa...

Ja visst är det skönt när man bara kan lämna dem på dagis utan att dem står och gråter efter en. Det vore inte så kul inte.
Hoppas dagen varit bra!

Ha det gott! kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam