onsdag 16 juni 2010

En trött hemmasambo

Jag har varit en duktig hemmasambo idag. Dammat, dammsugit och diskat. Stod en bra stund och stirrade in i kylen också, tänkte att det var länge sen den rensades och rengjordes. Men nepp, jag sparar faktiskt det till en annan dag istället. Så har jag något att “se fram emot”. Not.

Om en halvtimme ska jag till Evelina och hennes lilla Nikita. Umgås lite innan Liam ska hämtas på dagis. Ska försöka vara ute och leka idag med honom också, solen har ju tittat fram. Finally. Gubben min, om han blivit bättre i halsen, ska på fotbollsträning i eftermiddag så då får ser man inte röken av honom på hela kvällen. Bäst att fundera ut lite roliga aktiviteter åt Liam tills dess så vi har något att sysselsätta oss med. För ikväll ska jag fan inte somna på soffan som en annan pensionär. Man får ju ett helvete sen att somna vid läggdags och snurrar som en tok i timtal. Nepp, ikväll ska vi vara pigga, krya och busiga!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam