lördag 26 juni 2010

Vår sön.. lördagskväll

IMG_6847 Liam och pappa busar på kvällskvisten!

Den här dagen har varit en aning snedvriden känns det som. Har flera gånger kommit på mig själv med att tro att det är söndag. Kanske för att vi fått en extra helgdag i veckan? Men visst är det skönt att helgen inte är över än, för imorgon (läs; om en halvtimme) är det söndag.

Vi har haft en mysig hemmakväll, lugnt och skönt. Har grillat och ätit gott. Gjorde även efterrätt vilket inte händer så ofta, grillad banan fylld med mjölkchoklad och vaniljglass till. Jag behöver nog inte säga att Liam uppskattade efterrätten mer än middagen?

De senaste timmarna har vi bara gosat i soffan och busat med vår lille fisunge. Att studsa upp i taket med lite hjälp av pappa är ju för roligt! Det tycker pappa också ser det ut som! Liam blev dock väldigt trött efter all lek och somnade för en stund sedan. Lite sent kanske men det beror på sovmorgon och lite för lång middagslur i eftermiddags. Men vafan, det är ju lördag. Sova tidigt kan vi göra imorgon.

Nu ska jag tillbaka till soffan och fortsätta kika på hyrfilmen Har du hört ryktet om Morgans?

2 kommentarer:

Edvinsmamma - när som hellst en tvåbarnsmamma ♥ sa...

Håller med om att man blir lite dagavill nu när det är lördag fast det känns som söndag...men härligt med en extra helgdag :)

Kramar

Nadine sa...

Va filmen bra, har tänkt att se den, är det värt det?

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam