onsdag 23 juni 2010

Vår dag

IMG_6542 Liam äter kvällsmat alldeles själv; smörgås, honungsmelon och yoggi!

Vi har haft en lugn och skön dag!
I eftermiddags gjorde vi våfflor med vaniljglass, grädde och jordgubbssylt. Fy sjutton vad gott. Första gången Liam fick prova också och nog var han förtjust alltid, speciellt i glassen. Han fick bara en liten klick, vi är ganska “hårda” på den fronten när det gäller sötsaker. Ytterst sällan han får äta det, bara på kalas eller om vi har besök och bjuder på fika. Då är det okej. Men idag fick vi ställa undan glassen för han bara pekade på den och gnydde hela tiden. Han gillade det verkligen!

Vid halv sju somnade han raklång på golvet med sina snuttisar. Vi tyckte det var lite väl tidigt för honom att somna så istället fick han i sig lite kvällsmat innan läggdags. Men det gav honom bara energi och han blev pigg som attan. Höll sig vaken fram till nu, klockan tio. Fattar inte hur han orkade det, eftersom han var så trött innan. Men nu sover han i sin säng i alla fall. Fisungen!

Imorgon ska Liam och jag ta en tur till Broakulla och hälsa på gammelmormor och bonusgammelmorfar. Hoppas på lika fint väder som idag så vi kan ut och lattja lite i trädgården. Sen är det ju sommarlov också så kanske blir det en runda till skolgården och åka rutschkana – som han älskar!
Vi är egentligen bjudna till dagis ett par timmar imorgon, dom skulle ha midsommarfirande. Men tyvärr fick vi reda på det lite för sent (i eftermiddags) så vi har ju redan hunnit planera morgondagen. Lite trist, hade varit roligt för honom. Men vi får istället gå upp och dansa runt stången på midsommarafton istället!

3 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Tråkigt att ni fick reda på det så sent...
Vi ska ha midsommarfirande på jobbet i morn - mysigt. Då kommer även de lediga barnen och är med! Hoppas på fint väder!

Edvinsmamma - när som hellst en tvåbarnsmamma ♥ sa...

Hihi, underbar "äta-själv-bild" :)
Typiskt att han fick en massa energi efter en powernap...precis så har vi haft det dom senaste dagarna då Edvin valt att sova efter att han kommit hem från dagmamma (klockan två-halv tre)...men idag lyckades vi hålla han vaken :)
Kramar

Carola sa...

Visst är det trevligt med barn som äter själva... eller kladdigt åtminstone!!! *s*

Haha, jadå, vi är nöjda med kameran, jag ser den som en familjemedlem, tror jag... *flina* Vart ju mycket roligare att blogga med den också... önskar dock att vi haft den i lördags, när Sydney fyllde år.... men men, vi hade iaf en kamera, får vara glada över det!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam