måndag 28 juni 2010

Bellio-tofflor från Preceli

Jag berättade ju tidigare att min brevlåda hade en hel del smått och gott att bjuda på denna måndag! Bland annat fanns det ett mycket välkommet paket från supersnälla Linda på Preceli. Hon hade skickat de supersöta tofflorna Iggy Svart/Turkos av märket Bellio till Liam! Tänkte jag skulle visa upp dom imorgon på hans små fötter! Dom kommer passa så bra till hösten när det är lite småruggigt inomhus och de små fossingarna fryser. Jättebra som dagis-tofflor också!

Jättebamse tack och en stor kram till Linda för den fina presenten!

Ni har väl förresten inte missat att Preceli just nu har en stor utförsäljning med 20-50% rabatt på icke-ekologiska barnprodukter? Du kan fynda massa fint från Snoffs Design och byJezz! Passa på!

1 kommentarer:

Linda sa...

jättefina tofflor verkligen!!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam