lördag 26 juni 2010

Badutflykt

Vi tog en sovmorgon även idag. Man får ju passa på när det är helg! Efter att Liam fått i sig frukost gav vi oss ut i skogen till en badplats som sambon hittat. Jättefint! Diesel badade och plaskade i det härliga vattnet. Han älskar att bada! En jäkel på att simma är han också.
Vi gjorde ett experiment förrförra sommaren. Simon stod på ena sidan av en sjö i Broakulla och Diesel och jag på den andra. När jag släppte honom, förväntansfull till tusen, korsade han sjön på några få minuter för att ta sig till husse på andra sidan. Riktigt duktig är han! Simning är ju jättebra för hundars höfter och leder också, om inte annat blir dom väldigt trötta av aktiveringen. Med andra ord får man en lugn hund som sover hela kvällen efter ett bad!

IMG_6813IMG_6740IMG_6781IMG_6759IMG_6769IMG_6796IMG_6753IMG_6799

4 kommentarer:

Nadine sa...

Det va mig en riktigt äcklig groda, blääää

Agnes sa...

Näe, jättesöt! När jag låg och ålade mig bland kanadagässbajs i gräset och skulle få med din lille plutten på bild hoppade han upp på kameran. Så sööööt!

Carolina sa...

Vilka härliga bilder, riktig sommar :-) kram

Hildes Scrappeunivers sa...

Så herlige sommerbilder.

Takk for du vil være med i konkurransen min! Lykke til!

Fortsatt god helg!

Klem fra Hilde

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam