söndag 20 juni 2010

Slappedag

IMG_6391
Liam nanar middag..

Söndag. Som alla andra söndagar är det ganska lugnt här hemma. Man får slappa om man vill. Ända skillnaden från andra söndagar är att vi får ha Simon hemma hela dagen då han annars brukar spela eller titta på fotboll.
Lite duktig har jag nog varit i alla fall, bytt lakan i sovrummet men det är nog den enda prestationen som gjorts idag. Liam och jag har varit ute och lekt också trots det trista vädret med mulen himmel och blåst. Precis innan vi skulle gå in och mysa fick vi en snabbvisit av Liams gammelmormor och bonusgammelmorfar, sen kom även mormor också.

Ja, annat har inte hänt idag. Sicket tråkigt inlägg jag lyckats knåpa ihop. Men så är det, ibland behöver det inte hända något. Man kan bara vara, ta det lugnt utan måsten. Och idag är det en sån dag. En förslappad söndag.

3 kommentarer:

FLOOSAN sa...

åh va härligt det där såg ut

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Underbar bild! O vad det gäller slapparsöndag..en sådan har vi oxå haft - skönt :)

Kram

Edvinsmamma - när som hellst en tvåbarnsmamma ♥ sa...

Mys att sova i soffan :)

Det blev en härlig kvällspromenad så nu känner jag mig på bättre humör igen. O eftersom jag fortfarande är lite trött så hoppas jag att lill Tore väntar tills imorgon så jag får sova inatt med ;)

Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam