onsdag 16 juni 2010

Pappas lockar och mammas näsa?

agnes bebis_0009IMG_5642simon

Jag till vänster, Liam i mitten och Simon till höger.

Jag fick en liten kommentar av Elin, eller Edvinsmamma som de flesta av oss känner hennes som, och hon undrade vem Liam fått sina lockar ifrån. Så nu har jag rotat fram bilder på sambon och mig från barndomen, kul att jämföra lite!

Jag har alltid haft spikrakt hår (förutom när mamma envisades med att permanenta mig som liten, dumt och pinsamt hittepå) men däremot har min lillebror alltid varit en liten krulltott med korkskruvar. Även sambon var lockig som liten så Liam har nog fått lite från både sin pappa och morbror! Älskar hans små lockar och kommer nog aldrig låta honom bli klippt känns det som.

Förresten, vem är Liam mest lik? Kan själv inte bestämma mig riktigt. Har alltid sett mig själv i honom men nu verkar han bara bli mer och mer lik sin pappa. Vad tycker ni?

7 kommentarer:

Edvinsmamma - snart tvåbarnsmamma ♥ sa...

Va roligt att se bilder på er som små också :) O jag tror att lille Liam är en härlig blandning av er båda två...men kanske att han är lite mer lik pappa? :)
Kramar

Nadine sa...

Han är juh så lik morbror Adde alltså brås han nog mest på dig helt enkelt:)

sandija sa...

fin blogg! klicka gärna in min blogg <3

Cicci sa...

Om man ser till dessa bilder, så är han verkligen en korsning.
Jag tycker Liam har så fina ögon o de syns verkligen att de är en mix på era ögon han fått! :)

petrapirat sa...

Åh, men han är ju dig upp i dagen!
Och har varit sen han föddes tycker jag ;)

Sara - Thaison sa...

Jag tycker det är en blandning av er båda. Kul jämförelse!

Igår när mina barn låg och sov i min säng så funderade jag faktiskt på vem de var lika. Jag kan varken se mig eller Maken i våra barn. Det enda jag är säker på är att de är ganska lika varandra.

Evelina Patron sa...

Han är ju ganska så lik sin pappa när hans pappa va liten tycker jag, nu är dom inte så lika men han har ju alltid vart lik dej, mammas pojke! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam