tisdag 1 juni 2010

Mors dag-present på rymmen

IMG_5070 Liam leker med duplo innan läggdags!

I söndags var det ju Mors Dag och varje år brukar jag och min lillebror köpa någonting till mamma. Likaså i år då jag hittade den perfekta presenten till henne, något som jag vet att hon vill ha. Beställde och betalade den förra tisdagen och på onsdagen var den ivägskickad från butiken. Har den kommit? Nepp! Är jag förbannad? Japp!
Den snälla butiksägaren är i full gång med att spåra paketet och har till och med erbjudit sig att skicka en ny. Men det känns ju inte rätt, varken han eller jag ska behöva stå för det då det egentligen är Postens slarv. Har kollat både vår och grannarnas brevlådor mer än en gång idag men förgäves. Ska upp till Konsum imorgon och kolla in deras hyllor också. Kan ju faktiskt vara så att våran förvirrade brevbärare lagt den i fel låda och mottagaren lämnat i den där. Man kan ju alltid hoppas!

Från sorgligt till en gnutta sorgligare. Ikväll var det säsongsavslutning för Desperate Housewives. Gissa om jag kommer längta ihjäl mig tills det är dags igen? Det kommer bli en lååång sommar, det måste jag erkänna. Jag får helt enkelt gotta mig med min egna mors dag-present jag fick av Liam, tre härliga säsonger!

7 kommentarer:

Simon sa...

Eller får du gotta dig med en hel månad med fotbolls vm :) puss

Sara - Thaison sa...

Vad störigt att paketet är på villovägar. Jag hoppas att det kommer fram.

Halsbandet från MySilver var jättefint. Jag får nöja mig med min vinst idag :)

Kram

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

Så trist när man beställt något som inte kommer fram...hellst när det även gäller en present. Hoppas att det dyker upp under dagen!

Jag satt också o tittade på DH igår (som vanligt på tisdagar). Men jag kan känna att det är lite "skönt" också när det blir uppehåll, för nu har man en massa annat för sig känns det som :)

KRAM!

Emma Johansson sa...

Ja, det var riktigt tur. Jag var väldigt nervös innan ska jag sä :P
Ja, det är skit svårt att få igenom bilar.
Detta är första bilen vi inte behöver åka tillbaka med för ombesiktning :D
Kram

Plutten sa...

Men var inte ledsen över DH! Nu är det ju SATC varenda kväll:) Hur underbart är inte det på en skala ett till tio?;)

Svar; Men åh så mysigt! Det låter som ett riktigt drömboende för mej:)

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Hoppas paketet kommer fram!

Jag sa...

Hej! Ser att du gillar Desperate Housewives. Jag har precis lagt upp ett sno stilen-inlägg om fruarna. Kom gärna in och kika!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam