torsdag 3 juni 2010

Storasyster & Lillebror Design

IMG_5181 Snoozy-plagg från Storasyster & Lillebror Design!

Jag fick idag hem ett mycket spännande paket från gulligaste Maria. Hon står bakom webshopen Storasyster & Lillebror Design som säljer ekologiska barnkläder från Snoozy, ett svenskt märke som funnits sedan 2007.

“Tanken med kläderna är att de ska vara sköna att bära, lätta att leka och röra sig i med färgsprakande härliga mönster - som framförallt ska kunna användas av både flickor och pojkar. Eftersom kvalitén är så bra är det perfekt att lillebror kan ärva kläder från storasyster och att de fortfarande ser nya och fräscha ut!

Kläderna är tillverkade i endast förstklassig bomull och linne och några procent elestan för bättre passform. Snoozy producerar med respekt för naturen och för barnen som bär kläderna. Genom hög standard på vävning, stickning och färgning samt provtvättning kan Snoozy garantera bra färg, form i textil och sömnad. Snoozy är i daglig kontakt med medarbetarna i fabriken i Kina som arbetar under goda förhållanden och har full kontroll över produktionen. Alla i Snoozy teamet är hängivna i skapandet av barnkläder av hög kvalitet. De har en passion för barnkläder och kläderna reflekterar detta!”

Vad fanns i paketet nu då? Det ska jag tala om! Två stycken jättefina tröjor, en kortärmad “Green Dog” och en långärmad “Light Green Octopus”. Jag är så himla nöjd och Liam kommer passa perfekt i dom! Tusen tack och stor bamsekram till Maria!

Vill du också ha chansen att få hem så här fina plagg i din brevlåda? Då tycker jag att du ska hålla ögonen öppna för imorgon startar en tävling i samarbete med Storasyster & Lillebror Design! Kika in i butiken redan nu och hitta dina favoriter!

3 kommentarer:

Therese sa...

Jättefina! :)

Carolina sa...

Superfina tröjor, kommer absolut hålla utkik! Kram

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

Vilka superfina kläder!
Älskar den gröna tröjan...kommer att passa perfekt på lille L :)
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam