tisdag 8 juni 2010

Recension: Look At Me

Look At Me är ett barnklädesmärke som skapades av designern Alexandra Lundgren 2003 men då under namnet Alex Design. Barnkläderna såldes då i olika butiker i Sverige. I juni 2009 bestämde Alex att hon skulle öppna eget och dörrarna till en mysig liten butik/ateljé slogs upp på söder i Stockholm under namnet Look At Me.

Både i den fysiska butiken och i webshopen kan man handla hennes egendesignade kläder, plagg från Snoffs Design och Yporqué, leksaker, accessoarer och både moderna och vintage inredningsdetaljer. Massor av smått och gott med andra ord!

Igår fick vi ett sött inslaget paket på posten från Alexandra. Hon hade skickat en urtuff t-shirt från hennes egendesignade kollektion. Ljust, luftigt och lent tyg i mycket bra kvalité vilket passar perfekt till varma sommardagar! Och det snygga trycket med loggan i silvrigt glitter gör även sitt till!
Liam passade jättebra i tröjan och en redan så tuff kille blev genast ännu tuffare!

Jag vill ge ett stort tack och bamsekram till Alexandra för den fina tröjan! Den kommer användas flitigt i sommar! Tusen tack!

Vill du också få en så här tuff t-shirt i din brevlåda? Då tycker jag du ska hålla ögonen lite extra på glänt för snart dyker det upp en tävling i samarbete med Look at me!

3 kommentarer:

Emma Johansson sa...

Riktigt fin tröja :)
Ja, det var verkligen skönt att då den bilen såld!
Vi köpte den för 2500 kronor i januari 2009 och fick igår 1300 för den obesiktad och avställd :)
Tycker det var "mycket" pengar för den skitbilen ;P
kram

cicci sa...

Då ska jag absolut kika in nästa vecka o tävla om floppisar! :) Ännu hellre fall de är små o kan passa honom i sommar. Har nämnligen svårt o hitta så små..

O måste bara berömma dig för din blogg OCH son. bloggen är bra o sonen är helt underbart söt! :)

Ha en bra dag. Själv ska jag göra ett nytt försök med de där writer programmet.

Nina sa...

Jättesöt tröja =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam