onsdag 30 juni 2010

Bloggtorka?

Tycker det är konstigt när blogglusten kommer och går så här. I måndags var jag som en inläggsfabrik och spottade ut sju inlägg och ändå hade massa mer jag ville skriva om. Men de senaste två dagarna har jag fått tvinga fram ett inlägg eller två. Vad fan är det frågan om? Är det vädret? Usch, jag vet inte. Men jag hoppas att det kan bli lite roligare inlägg framöver. Imorgon är Liam hemma från dagis och då ska vi hitta på massa kul, leka ute, tjoa och tjimma så mycket vi orkar. Är säker på att jag har något att skriva om då! Tummis!

4 kommentarer:

Mrsfunky sa...

Ja ibland har man verkligen ingen lust till att blogga, men det går ju i perioder tycker jag, precis som dagarna går upp och ner.
Hoppas du och Liam får en underbar dag idag!

Kramar

Cicci sa...

Attans du. Fy för bloggtorka! Tror dock aldrig jag lider av de. Visst må det vara skitsaker man skriver om, men ändå. ;)

Sara - Thaison sa...

Bloggtorka - då är vi två.

Gillar tavlan med giraffen du fick :)

Carrå - 19 år och gravid sa...

Nu blev man ju lite orolig, haha. Tänk om man själv också får en pojk inte för att själva könet spelar någon roll men man har ju köpt kläder och sånt :). Men sådant händer inte så ofta väl?, har nästan aldrig hört talas om det, låter konstigt:P.

Ja verkligen, jag gillar kap :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam