onsdag 17 november 2010

Zzz..Zzz…

IMG_6563Mammas lille tröttis!

Liam var riktigt trött ikväll! Efter en god middag (lillebror som lagat, tack!), ett berg med disk och massa bus somnade han som en stock i soffan. Han brukar annars lägga sig mellan sju och åtta, så jag blev lite paff när jag slängde ett öga åt hans håll!

3 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Edvin somnade också på soffan. Och det medan han låg och väntade på att jag skulle stöka undan och diska bort efter middan för han ville att jag skulle läsa bok, sötisen. :)
Kramar

tarja sa...

Denna morgon sover både sambo och lille N i soffan. Jobbigt när man vaknar och det blir bråttom med att byta sängkläder klockan sju på morgonen ;)

Michaela sa...

Dom är så söta tänk att dom kan somna precis vart som helst :) min Leo han hittade jag ofta sovandes på golvet lite här och där :)
Jätte fin blogg du har, om jag inte har sagt det tidigare.
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam