fredag 19 november 2010

Snö, snö och snö!

IMG_6619Diesel poserar i snön för matte!

Det blev visst en lugn fredag. Det var egentligen meningen att Liam och jag skulle åka och hämta gammelmormor i Broakulla och sen åka ut till Ateljé Vidagård där en beställd julklapp väntar till Liam. Men gammelmormor fick förhinder då hon har hela huset fullt med snickare och deras arbete med finrummet drog ut på tiden. Vi hade ju kunnat åka själva men gammelmormor har aldrig varit i gårdsbutiken så hon ville gärna dit. Det får helt enkelt bli en dag nästa vecka!

Så det har inte hänt något speciellt alls idag. Vi har hållit oss inomhus då det snöar och är kallt som attan ute. Brrrr.. Men jag hoppas att snön ligger kvar, det hade ju varit väldigt passande då första advent är nästa söndag. Och kanske får en pulka till Liam följa med hem från Ullared dagen innan, så han kan åka i backarna och tjuta av skratt!

4 kommentarer:

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Fina Diesel! Skönt med en lugn fredag också. Här har vi stökat undan och fått iväg en massa kartonger och tidningar plus att vi fyndat en julgransfot och en julgransmatta...och nu börjar fredagsmyset :)
Kramar

Nina sa...

vilken sötis! :D jätte fin bild.. Önskar att min hund ville sitta still för mig. just nu är det löptikar ute å man kan ju bli galen för mindre :P

tarja sa...

vilken fin bild...

Life Of An Angel sa...

Min mor var i Ullared nu i veckan som varit och hon fick med sig en fin blå babypulka till Philip för bara 139 kr. Som hittat! De hade säkert pulkor för lite större barn också :-)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam