tisdag 9 november 2010

De första julklapparna

IMG_6041Finns det något mer passande än att slå in julklappar när snön yr utanför fönstret?

Tre stycken små paket har det blivit hittills och samtliga är till Liam. Kan fortfarande inte ta till mig att julhysterin snart är i gång. Att julpyntet ska fram, julgran ska stjälas, julklappar inhandlas, julgodis bakas, julmat lagas. Jag brukar annars vara en hejare på att planera julbord redan innan midsommar. Men i år har jag liksom skjutit upp allting. Har ingen aning om vad jag önskar mig, ingen aning om vad Liam önskar sig. Stressen börjar komma i fatt nu. Bara 46 dagar kvar till julafton. Det ni!

3 kommentarer:

Amanda sa...

Vad mysigt att slå in lite julklappar! Jag har bara köpt en enda ännu och den är såklart till Ludwig. Måste lägga på ett kol att försöka fynda några klappar och också födelsedagspresenter för Ludde fyller ju den 22:a också. :)
Här är iaf liiite mera förståeligt att julen faktiskt inte är så himla långt borta iaf idag för snön vräker ner och det är riktigt vitt ute. Mysigt! ^^ Iaf så länge man är inomhus för fy fasen vad kallt det blåser!

maria sa...

åh det kanske är det jag ska ta och göra ikväll när min son sover jag är ensamen :D slå in julklappar!! :D skulle få ordning och reda på alla jag köpt då :D

Sanna sa...

Jag har fyndat tidigt i år och redan fått ihop 6 stycken till min tös och 2 var till mina respektive småbröder, men det är många fler som ska inhandlas innan jag är klar.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam