onsdag 10 november 2010

Besök av familjen Patrón-Neikter

IMG_7552Liam och Nemo den 8 juli i somras!

I eftermiddags fick vi finbesök – Eve, André och deras godingar Nemo och Nikita! Liam och Nemo gick väl inte jättebra ihop, som vanligt, men bättre än väntat. Liam är ju lite lik sin morbror på det viset, lite snål. Vill inte gärna dela med sig av varken leksaker eller annat. På dagis funkar dom kanonbra ihop men så fort vi är här hemma allihopa eller hos dom så blir det lite liv i luckan. Liam och Nemo smaskade i sig både pepparkakor och clementiner nästan helt utan bråk. Min lille fruktoholic var dock snabb med att trycka i sig varenda bit av clementinerna (munnen full – bokstavligt talat!) så att Nemo inte skulle få något. Vilken liten snålis! Men som sagt; bättre än väntat!

1 kommentarer:

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Edvin är en riktig liten "snålis" han med. Han är till o med snål hemma hos andra, haha.
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam