fredag 26 november 2010

Uteungar.se fyller 4 år!

Det firar dom i dagarna tre med kalas för alla kunder! Kika in hos Uteungar.se med jämna
mellanrum då dem har massa roliga erbjudanden och fraktfritt under hela helgen!

Varför inte passa på att köpa varma och goa ullunderställ till barnen eller dig själv? Ylva på Uteungar.se har nämligen lärt mig att bomull inte är alls bra när det är kallt ute eftersom det istället kyler när det blir fuktigt. Kanske är jag den enda som inte visste det förrän nu? Ull är i alla fall det allra bästa och värmer när det blir fuktigt och luktar heller inte illa då det är desinficerande, med andra ord slipper man en massa onödig tvätt då ullkläder kan användas i flera dagar innan det är dags att tvätta!

Jag har kikat igenom Uteungar.ses breda sortiment och hittat massor av härliga ullkläder till de små! Både Janus, Houdini, Nowali, Isbjörn of Sweden, Troll, The North Face och Nanook har jättefina ullplagg samtidigt som de är av riktigt bra kvalité!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam