torsdag 18 november 2010

Städdag

IMG_6568Liam äter lite lunch!

Jag fick sovmorgon idag! Pojkarna kom in och väckte mig klockan tio och därefter blev det en lång dusch! Har lovat Simon att det är hans tur imorgon så jag får snällt pallra mig upp i tid.

Dagen har gått i städandets tecken. Har dammsugit nedervåningen, tvättat, rensat garderoben och fått en hel del gjort. Liam hjälpte till(?!) så gott han kunde. Dammsög jag så smulade han snällt ner golvet med pepparkakor lika fort, när jag bäddat sängen tyckte han det var väldigt roligt att kasta upp alla sina leksaker på överkastet och själv klättra upp och stöka till det lite för mamma och när jag vek tvätt fick han tag på kökshanddukarna och bjöd dom på en liten flygtur nerför trappen. Busunge!

Liam ligger nu och vilar på sitt rum efter att ha ätit lite lunch. Så jag ska passa på att göra lite nytta!

1 kommentarer:

Linda sa...

vad skönt med sovmorgon, vill jag oxå ha =/

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam