söndag 7 november 2010

6 år ♥

Bild lånad från Casalinga.

Vi har haft en jättemysig kväll i Växjö! Började med filmen “Lyckan, kärleken och meningen med livet” på Filmstaden. Ska jag vara helt ärlig trodde jag den skulle vara bättre, kanske hade lite för höga förväntningar? Men den gick att se i alla fall, trots en längd på två en halv timme samt träsmak i röven. Men popcornen var goda!

Efter bion strosade vi till restaurangen Casalinga där vi hade beställt ett bord till klockan kvart i nio. Min lillebror är, som sagt, kock där och jag har varit väldigt spänd på maten länge! Jättemysigt ställe och trevlig personal. Och maten ska vi inte bara tala om. Till förrätt tog vi en varsin toast skagen. Den var ljuvlig och jag ska sno receptet när lillebror kommer hem imorgon. Till varmrätt tog jag grillad ryggbiff med råstekt potatis och grönpepparsås och sambon tog honungsglacerade lammracks med cherrysauce reducée, färska kantareller och hasselbackspotatis. Så himla gott! Till efterrätt blev det hallonmoussecylinder med färska bär och mangosås till mig och en Tiramisu för sambon. Jag är fortfarande förvånad att det var så god mat. Jag vet att lillebror är en hejare som kock men nu är jag riktigt imponerad och stolt över honom! Ett jättefint slut på en underbar kväll!

2 kommentarer:

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Så mysigt ni har haft det! Ett perfekt sätt att fira sin årdag på :)
Kramar

DAHLARNA sa...

Vilken mysig kväll!

Vill passa på att tipsa om en ny tävling på min blogg där man kan vinna underbara handgjorda silversmycken!
http://dahlarna.blogg.se/2010/november/tavling-vinn-underbara-smycken-fran-naki-de.html
Lycka till!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam