onsdag 10 november 2010

Hemma från dagis

IMG_6091Pling plong! Någon hemma hos mormor?

Liam var jätteglad och busig när jag kom till dagis idag! Pratade, skrattade och lekte med alla leksaker. Men skulle han följa med hem? Icke! Han gillar kanske dagis lite för mycket, för jag har fått tvinga hem honom varje dag denna veckan. Busfis!

När vi rullat hemåt i snöslasket skulle han in till mormor och röja. Gammelmormor och hennes väninna var där på fika och Liam blev jätteblyg när vi gick in (efter en massa ringande på dörrklockan, förstås). Han skulle absolut inte stanna där, inte ens pepparkakorna dög. Så vi fick gå hem istället. Nu ligger han på soffan och tittar på Playhouse Disney. Majvor på dagis sa att han sovit dåligt idag, knappt någonting, så lite vila är nog på sin plats. Så han orkar leka med gästerna sen!

3 kommentarer:

maria sa...

vilken underbar jacka!!! as läcker

Linda sa...

härligt att han trivs på dagis =)

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Såklart att det är roligt att vara på dagis och leka med alla vännerna ;) Sötunge!
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam