söndag 14 november 2010

Farmor på besök

IMG_6315Liam fikar med farmor!

Fars Dag har inte firats här hemma direkt, Simon fick presenten redan förra helgen av Liam, ett par Lee-jeans som han trånat efter. Istället var det städning som stod på listan, renbäddning, dammsugning och moppning. Det var på tiden, fy sjutton så mycket grus och lera hunden dragit in. Ja, barnvagnen har väl hjälpt till lite också. Efter all städning blev det ett bad för Liam och en dusch för mig. Skitgrisar var vi allihopa!

Klockan elva kom Liams farmor på besök. Hon ska snart åka utomlands med sin syster och kommer inte hem förrän några dagar innan jul, så hon ville träffa Liam innan hon åker. Dom där två har lekt med varenda pryl i leksakslådan och smaskat på både pepparkakor och smörgåsar. Liam verkar jättenöjd med sin playdate!

Strax ska vi åka till Skruv och hälsa på min pappa en snabbis, sen blir det Fars Dag-middag hos Liams gammelmorfar!

2 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Ser att ni har spenderat dagen på samma sätt som oss. Här har det också städats och donats ;)
Kramar

Mickan sa...

Skönt att ha städat. :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam