tisdag 16 november 2010

Regnkläder från Regnklädd.se

Igår fick vi hem en toppenbra (och väldigt praktisk!) julklapp till Liam. Det var jättefina regnkläder som snälla Izabell på Regnklädd.se skickat till oss. Perfekt då Liam alldeles strax vuxit ur sitt gamla regnställ!
Även om det inte regnat idag har vi testat kläderna, kunde ju inte hålla mig! Och han blev så fin i dom!

Under resten av året och hela 2011 har alla mina läsare 20% rabatt på hela sortimentet hos Regnklädd.se! Visst är det toppen? Ange bara koden “Agnesblogg” för att ta del av erbjudandet! Och kom ihåg – det är alltid fraktfritt!

Regnklädd.se erbjuder tåliga och funktionella regnplagg för ditt barn! Regnkläderna med sina skarpa färger och reflexer både fram, bak, på ärmarna och på benen gör ditt barn riktigt synligt varthelst man är. Det är för mig jätteviktigt, eftersom jag har en liten upptäckare som är nyfiken på allt och inte gärna vill sitta i vagnen jämt när vi är ute.
Materialet är följsamt och mjukt med en aning stretch och absorberande polyesterväv på insidan. Plaggen är slitstarka, tåliga och håller mycket god vattentätheten även efter längre tids lek och bus!

IMG_6460IMG_6482IMG_6468

1 kommentarer:

-fam bus- sa...

Hihi vilken tuff mössa :) Ser riktigt härlig ut!
kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam